Hirdetés

Man of Steel - Senki nem fog térdre borulni Zod előtt

|

Pár marketing anyag és egy rövid előzetes óta szinte semmi sem történt a Man of Steel, vagyis Az acélember háza táján, ám most Michael Shannon, a film Zod tábornoka beszámol egy-két dologról.

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy 2013 egyik legvártabb alkotását tisztelhetjük a Man of Steel-ben, amelyet Christopher Nolan és Zack Snyder tár elénk 2013. június 14-én. Michael Shannon, a filmben Zod tábornokot alakító színészt a napokban a Big Morning Buzz Live című műsorba hívták meg, ahol elárult néhány apró részletet a Man of Steel-ről. A műsorvezető, Carrie Keagen megtudakolta a színésztől, hogy elhangzik-e az a legendás mondat Zod tábornok szájából, ami szinte minden olyan Superman filmben elhangzik, ahol Zod szerepel, az ominózus "Kneel Before Zod" (Térdre Zod előtt) parancs. Shannon meglehetősen önelégült arccal elárulta, hogy ő semmi ilyesmit nem fog mondani a filmben és ez a legnagyobb különbség közte, valamint a Superman II-ben Terence Stamp által alakított Zod között. Ami minket illet, szívesen hallotuk volna eme legendás szlogent a Shannon által alakított Zod szájából, de ha nem, hát nem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.