Hirdetés

Man of Tai Chi - Előzetes

|

Kaptunk egy új előzetest a Man of Tai Chihez melyben Keanu Reeves nem csak verekedni fog, de ő áll a rendezési munkák mögött is.

Hirdetés

A film egy fiatal harcművészről  (Tiger Hu Chen) szól, aki belekeveredik egy alvilági küzdelem sorozatba aminek a feje egy kellemetlen fickó (Reeves). Az előzetesben új jelenetekkel találkozhatunk amik alapján beigazolódni látszik a készítők azon állítása, hogy a film több mint 40 percnyi harc jelenetet tartalmaz és ez idő alatt 18 küzdelmet tekinthetünk meg. Sajnos megjelenési dátummal még nem szolgálhatok, pedig az előzetes után igencsak felkeltették az érdeklődésemet. A stáblistát tovább erősíti Simon Yam, Karen Mok és Iko Uwais. Az előzetest tovább kattintva megnézheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.