Hirdetés

Már 2017 őszén jöhet az új Tomb Raider-film?

|

Hirdetés

Miután a Warner Bros. a maga The Jungle Book-filmjét áttette 2017 októberéről 2018 októberére, annak helyére egy másik, meg nem nevezett címet suvasztott be. A Heroic Hollywood meg nem erősített információi, illetve feltételezései szerint ez a film nem más, mint a Tomb Raider, melyet többé-kevésbé onnan lehet sejteni, hogy a Warner bejegyzett egy új domain-nevet, ami a következő: www.thetombraidermovie.com.

tomb-raider-2013-screen-11
A filmet az eddig ismeretlen Roar Uthaug rendezi, aki olyan filmeket dirigált eddig, mint a Hideg préda, vagy a Menekülés, a forgatókönyvet pedig Evan Dougherty (A beavatott) és Geneva Robertson-Dworet írja. A címszerepre jó eséllyel pályázik a legutóbbi Star Wars-moziban megismert fiatal tehetség, Daisy Ridley, ám ahogyan sok más, úgy ez sincs egyelőre megerősítve - bár a színésznő kifejezte intencióját azt illetően, hogy eljátssza a kalandornőt, amennyiben a szerződés megíródik, hiszen tudna magának időt szakítani még így az új Star Wars-mozi készülése közepette is. Mely film jelenleg is forog a Pinewood Stúdióban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.