Hirdetés

Már a hazai HBO GO-n is megtekinthető a Harry Potter kvízműsora

|

A Roxforti Házak összemérik a tudásukat.

Hirdetés

Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága (Harry Potter: Hogwarts Tournament Of Houses) címen érkezik egy vadonatúj game show, amely teljesen új formában mutatja be a varázsvilág rajongóit, akik hajlandóak próbára tenni Harry Potter-tudásukat a végső dicsőségért, a Házak Kupája bajnoki címért.

Hirdetés

A négyrészes sorozat házigazdája az Oscar-díjas Helen Mirren lesz, ráadásul már november 29-től nézhető az HBO GO kínálatában. Közel két évtizeddel a Harry Potter és a bölcsek köve című film kritikai- és kasszasikere óta ez az új game show ünnepli meg a film 20. évfordulóját és egyben folytatja a J. K. Rowling által megálmodott varázsvilág szellemiségét.

A több száz kvízkérdéssel és különleges meglepetés vendégekkel tarkított, felejthetetlen eseményen kiderül, mely rajongók ismerik úgy a hatalmas, részletesen kidolgozott univerzumot, mint a tenyerüket, miközben versenyeznek azért, hogy hazavihessék a Ház Kupa bajnoka címet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.