Hirdetés

Már a jövő héten elkezdődhet a Boba Fett-sorozat forgatása

|

A The Mandalorian első spinoffja a vártnál hamarabb kamerák elé állhat.

Hirdetés

Hivatalosan még nem rendelték meg, de már gőzerővel dolgoznak a The Mandalorian harmadik évadján, amihez Jon Favreau már márciusban elkezdte írni a forgatókönyveket. A tévéiparból ellentmondásos hírek érkeznek a forgatás lehetséges rajtjával kapcsolatban, azonban a Deadline értesülései szerint az eltérő információk hátterében az áll, hogy valójában két sorozatról van szó: a már bejáratott produkció harmadik szezonja mellett rövidesen egy testvérsorozat is kamerák elé állhat, ami az ikonikus fejvadászra, Boba Fettre koncentrálna.

Hirdetés

A lap ráadásul úgy tudja, hogy a Boba Fettről szóló széria forgatása már ebben a hónapban elkezdődhet, az sem kizárt, hogy már jövő héten. Bár az ilyen infókat mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, de a The Mandalorian második szezonja már megerősítette a korábbi híreszteléseket, miszerint a karakter él és virul, akit nem valószínű, hogy csupán egy vendégszereplésre rángattak elő a sarlacc gyomrából. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy Boba Fett epizódszereplő volta ellenére lett a Star Wars egyik legnépszerűbb karaktere, olyannyira, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca előtt a Disney önálló filmet akart készíteni a szereplésével, a rendezői székben a Logan - Farkas direktorával, James Mangolddal.

Ami mindebben a legmeglepőbb, hogy a Boba Fett alkotóiról és szereplőiről semmilyen jelentés nem keringett az interneten, szóval ha mindenféle szivárgás nélkül máris a gyártási szakaszba léphet a széria, akkor valamit jól sikerült csinálni a színfalak mögött. Természetesen a Disney és a Lucasfilm nem kommentálta a pletykákat, de talán a The Mandalorian második évadja után hivatalosan is megerősítik a Boba Fettre fókuszáló spinoff sorozatot, talán az Ahsokával együtt, aki Rosario Dawson alakításában szintén a The Mandalorianben fogja először tiszteletét tenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.