Hirdetés

Már a nyáron jön az új Harry Potter-könyv!

|

Hirdetés

A Little, Brown Book Group hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy már a nyáron kiadják az új Harry Potter-könyvet! A sorozat nyolcadik részeként a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című színdarabot definiálta a szerző J. K. Rowling, amely gőzerővel készül - már a felnőtt Harry, Ron és Hermione alakítója is megvan. Egy ideje pletykálták, hogy már két könyvkiadó hivatalosan is megkereste Rowling-ot, hogy adja ki náluk a színdarab könyv-változatát, de mivel az írónő eddig nem mutatott erre túl nagy hajlandóságot, a rajongók sem nagyon bizakodtak.

Úgy tűnik azonban, hogy a pletyka igaznak bizonyult! Már megjelenési dátum is van: 2016. július 31-én, egy nappal a színházi premier után jelenik majd meg nyomtatott és e-könyv formában is. Fontos megjegyezni, hogy ez esetben nem regényről beszélünk: magát a színdarabot kapjuk meg nyomtatásban. A könyvnél szerzőként J. K. Rowling mellett persze Jack Thorne-t és John Tiffany-t is jegyzik. Még annyira friss a bejelentés, hogy még arról sem lehet tudni semmit, hogy van-e olyan magyar kiadó, amely lecsap a hazai megjelentetés jogára, de remélhetőleg mi sem maradunk ki az új Harry Potter-történetből. Az angol változathoz már egy borítóterv is van - igaz, még nem a végleges.
— Pottermore (@pottermore) 2016. február 10.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.