Hirdetés

Már hivatalosan is meghallgathatjátok a Vaják legjobb dalát az album megjelenése előtt

|

Kökörcsin dala most már új felületeken is hódíthat.

Hirdetés

Ha teljesen őszinték akarunk lenni, nem sokan lehettek biztosak benne, hogy a Netflix The Witcher sorozata ekkora sikert arat majd - az állandó beszédtéma, a rajongói alkotások és persze Kökörcsin fülbemászó dalának unalomig ismétlése mellett éppen a napokban hozta nyilvánosságra a streamingszolgáltató, hogy a fantasy-sorozatot 76 millió előfizetői háztartásban nézték meg a bemutató utáni első négy hétben.

Hirdetés

A Netflix az imént bejelentette, hogy január 24-én, pénteken, azaz holnap jelenik meg az első évad teljes zenei albuma The Witcher Soundtrack Vol. 1 címen, köztük Kökörcsin már említett és méltán legnagyobb népszerűségnek örvendő dalával - sőt mi több, a Toss a Coin to Your Witcher (magyar fordításban Jussát várja a Vaják Bercsényi Péter fantasztikus előadásában) már most elérhetővé vált Spotify-on és Apple Musicon keresztül, így az elkötelezett rajongóknak nem kell kibírnia az elkövetkező 24 órát, hogy ott szóljon a fülükben.

Nálatok pörög majd a Vaják albuma?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.