Hirdetés

Már biztos, hogy Charlie Cox visszatér Daredevilként

|

A Marvel Studios elnöke, maga Kevin Feige erősítette meg.

Hirdetés

Charlie Cox, a Netflix Daredevil-sorozatában tett szert népszerűségre a címszereplő szerepébe bújva a Marvel-rajongók körében. Érthető tehát, ha sokan szeretnék, hogy tiszteletét tegye a kisképernyő után a nagyvásznon is az MCU-filmekben, amelyre mostanában egyre több és nagyobb esélyt lát mindenki. Köztük az MCU feje, Kevin Feige is, ám egyelőre még ő is homályos ködbe burkolja ez irányú kijelentéseit. 

Hirdetés

Feige a Cinema Blendnek nyilatkozott egyet Cox és a karakter jövőjével kapcsolatban, ami így szólt:

Ha és amennyiben látni lehet majd Fenegyereket az elkövetkezendő projektekben, akkor igen, Charlie Cox lesz az a színész, aki megformálja majd őt. Hogy merre látjuk őt, hogyan és mikor, nos, az majd kiderül. 

Feige nyilvánvalóan azokra - az amúgy megalapozottnak tűnő - pletykákra és híresztelésekre reflektál, amelyek azt állítják, hogy Coxot már a Pókember: Nincs hazaút című filmben is láthatjuk (Peter Parker védőügyvédjeként). Ezen kívül "hírbe hozták" a She-Hulk című sorozattal is, amely szintén nincsen megerősítve, viszont ez a nyilatkozat arra enged következtetni, hogy ténylegesen van rá esély. Vagy legalábbis semmi sincs kizárva. Feige érthető módon persze nem akar lelőni semmit (sokak szerint már így is épp eleget ellőttek a legújabb Pók-moziból), elvégre maradjon valami meglepetés a premierre is. 

Cox maga egyébként néhány korábbi interjúból kiindulva örülne, ha visszatérne a vak ügyvéd karakteréhez, viszont azt is rebesgették már korábban, hogy ha debütál is a vásznon, az nem feltétlen ugyanaz a változat lenne, mint amit láttunk a Netflix három évadában. Ám megerősítve ez sincs, úgyhogy ez ügyben is homályban tapogatózunk. 

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án kerül a hazai mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.