Hirdetés

Újabb fontos DC-s karakter tűnik fel a Batman Superman ellen-ben

|

Hirdetés

SPOILER! Régóta pletykálják már, hogy a Batman v Superman: Az igazság hajnalában a két címszereplő gigász és Wonder Woman (Gal Gadot) mellett a film során egy rövidke jelenet erejéig feltűnnek majd az Igazság Ligája egyéb tagjai is, úgy mint Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher). A napokban végre megerősítésre került az egyik szereplő megjelenése, ugyanis a Batman v Superman jelmeztervezője, Michael G. Wilkinson egy interjú során elmondta, hogy egy villámcameo erejéig láthatjuk majd az új Flasht.

Nem igazán szabad beszélnem Flash-ről jelenleg, de annyit elárulhatok, hogy jövőre vethetünk rá egy pillantást a Batman kontra Superman moziban. Már nagyon várom, hogy az ikonikus jelmezt egy friss, üdítő módon készítsük el, és mutassuk be. Ezra Miller egy rendkívüli előadóművész, egyfajta érdekes humorérzékkel, és az a fiatalossága is megvan, aminek segítségével egy nagyszerű Barry Allen lesz. Ő másmilyen lesz, mint a többiek, és ez az, ami az egész Igazság Ligáját annyira csodálatossá teszi. Mindannyian különbözőek, együtt szupererősek, de mindenkinek megvan a saját harci stílusa, saját eltérő megjelenése, testalkata. Flash több, mint egy olimpiai maraton futó. Ő nem olyan izmos és hatalmas, mint sok másik szuperhős a Ligában. 
Ezen kívül Wilkinson elárult egy érdekességet is a jövőre érkező Igazság hajnaláról. Elmondta, hogy (innentől SPOILER, szóval óvatosan): A film harmadik előzetesében látható sivatagi harci jelenet, melyben a Superman jelét viselő katonák és a rejtélyes repülő lények is szerepelnek, valóban egy álomjelenet lesz, mely Bruce Wayne fejében játszódik majd le. SPOILER VÉGE Az interjú végén még azt is elmondta, hogy megkezdték az előkészületeket az Igazság Ligája 1. részének forgatásához, mely Londonban fog zajlani, és nagyjából 1 évet vesz majd igénybe az egész művelet (6 hónap előkészület, 6 hónap forgatás). Mi bízunk benne, hogy meghozza majd ez a hosszú munka a gyümölcsét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.