Hirdetés

Már biztosan csúsznak a Disney+ Marvel-sorozatai

|

A nagy kérdés csak az, hogy pontosan mennyit.

Hirdetés

Várható volt, hogy az elhúzódó koronavírus-járvány miatt az eredeti időpontokkal ellentétben csak jóval később vethetjük rá magunkat az MFU szerves részét képező szériákra. Az eredeti ütemterv legalábbis úgy szólt, hogy augusztusban már kezdetét is vette volna a Sólyom és a Tél Katonája, majd ezt követte volna néhány hónapra rá a sitcomokra hajazó WandaVision. 

Hirdetés

A Sólyom és a Tél Katonája késését a Disney+ augusztusi kínálata buktatta le, ahol már a nyomát sem találtuk a sorozatnak - számolt be róla a The Hollywood Reporter. Az új időpontot illetően elképzelhető, hogy az idén rendhagyó módon online formában megtartott július 22-26. közt esedékes Comic-Conon fogunk kapni egy bejelentést. Ugyanakkor a Deadline megjegyzi, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben, amelyek a WandaVision 2021-re halasztásáról szóltak, tévesek lehetnek, és a Marvel Studios-nál továbbra is elkötelezettek az iránt, hogy a sorozat tartsa a 2020-ra kitűzött premiert, melynek forgatása még a járvány kitörése előtt befejeződött. 

Ti melyiket várjátok jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.