Hirdetés

Már biztosan megvalósul a Star Trek 4 is

|

Hirdetés

Jelenleg a Star Trek 3 forog Vancouverben Justin Lin rendezésében, Simon Pegg forgatókönyve alapján és J.J. Abrams produceri felügyeletével, de ezt követősen sem hagyják magára a jól jövedelmező franchise-t. A Paramount máris a negyedik felvonáson töri a fejét, ugyanis Chris Pine és Zachary Quinto, vagyis Kirk Kapitány és Spock is aláírtak már a Star Trek 4-re, mivel nemrég újratárgyalták a szerződésüket a kiadóval - jelentette a The Hollywood Reporter. A Paramount és a Skydance Entertainment állítólag az utolsó pillanatban kötötték meg az új szerződést a színészekkel, ami körülbelül 10-15 millió dollárral emelte meg a büdzsét. Az újratárgyalásra azért volt szükség, mert mikor az eredeti csapat aláírt 2009-ben a stúdiónak, akkor két folytatás volt a pakliban, ami a 2013-as Star Trek - Sötétségben és a Star Trek 3-mal ki is merült. Bár Chris Pine tűnhet az egész legnagyobb nyertesének, ő valójában a hírnév mellett a 2009-es alakításáért mindösszesen 600 ezer dollárt kapott, majd a második rész esetében már 1.5 millió dollárra nőtt a fizetése. Ami a most forgatott Star Trek 3-at illeti, ebben az esetben már 3 millió dollárt kap, míg a jövőbeli negyedikért már 6 millió dollárt tehet majd zsebre. https://www.youtube.com/watch?v=a4XkCQ2HBVE Ami a Star Trek franchise bevételeit illeti, a 2009-es film 150 millióból készült és több mint 385-öt kaszált, míg a Star Trek - Sötétségben költségvetése már 185 millió dollárra rúgott és több mint 465 milliónyi bevételt könyvelhetett el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.