Hirdetés

Már biztosan visszatér a második évadával a The Bad Batch

|

Nem ér véget az első évaddal A klónok háborúja spinoff-sorozata.

Hirdetés

Még május negyedikén, a nemzetközi Star Wars-napon vette kezdetét A klónok háborúja szellemi örököseként is jellemzett animáció, a The Bad Batch, ami az ominózus rajzfilmsorozatban bemutatott, különleges képességekkel felvértezett klónalakulat történetét követi nyomon a 66-os parancs utáni időszakban. Mint arra számítani lehetett, az osztag pályafutása nem ér véget egyetlen évaddal, hiszen a minap bejelentették, hogy 2022-ben újabb epizódokkal tér vissza a Dave Filoni irányítása alatt készülő széria.

Hirdetés

A megerősítésre nem is kellett az első évad befejezéséig várni, ugyanis aki nyomon követi heti rendszerességgel a sorozatot, az még mindig számíthat idén két epizódra: az összesen 16 részesre tervezett első évad kétrészes fináléja ugyanis most pénteken veszi kezdetét (méghozzá annak az írónak a tollából, aki A klónok háborúja egyik legemlékezetesebb történetszálát, az Umbara bolygón játszódó eseményeket vetette papírra).

A sorozat alkotója és ügyvezető producere, Filoni az alábbi gondolatokkal reagált a második évad hírére:

"A Lucasfilm Animation teljes csapatával együtt szeretném megköszönni a Disney+-nak és rajongóinknak a lehetőséget, hogy tovább folytathatjuk a The Bad Batch történetét."

A Disney+ elnöke, Michael Paull hozzátette:

"A rajongók lelkesen fogadták a The Bad Batch akcióját és drámáját, és izgatottak vagyunk miatta, hogy a Star Wars animációs univerzuma tovább tágulhat a Disney+-on. A Star Wars-franchise dedikált streaminges otthonaként alig várjuk ennek a közönségkedvenc animációs sorozatnak a második évadát."

Szerencsére a 2022-es folytatásra várva sem maradunk Star Wars nélkül, hiszen szeptemberben érkezik a japán anime-stúdiók által megalkotott animációs sorozat, a Visions, decemberben pedig a The Mandalorian világába térhetünk vissza a The Book of Boba Fett című spinoff-sorozattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.