Hirdetés

Már dolgoznak a Jumanji remake forgatókönyvén

|

Végre kiderült, hogy ki fogja írni a Jumanji feldolgozásának szkriptjét, ugyanis a kiadó nem tett le róla, hogy elkészítse a Robin Williams nevével fémjelzett, 1995-ös film remake változatát.

Hirdetés

Újabb mérföldkövet lépett meg ma a Jumanji feldolgozása, ugyanis kiderült, hogy a Felforgatókönyv írója, Zach Helm készítheti el a forgatókönyvet. Nagyjából ennyit lehet tudni jelen pillanatban a tervezetről, hiszen se rendezőt, se szereplőket nem tud felmutatni a kiadó, illetve arról sincsen tudomásunk, hogy a történet hogyan alakul majd, mindenesetre az 1995-ös változatban a következőket láthattuk: "A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan (Robin Williams) az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t (Bonnie Hunt), különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.