Hirdetés

Már dolgoznak a Mad Max: A harag útja előzményfilmjén

|

A hírek szerint felgyorsultak az előkészületek a Mad Max előzményfilmjére, ami Furiosa múltjára fókuszál majd.

Hirdetés

Hirtelen felgyorsultak az események a Mad Max háza táján. Állítólag nemcsak, hogy elindultak a munkálatok az előzményfilmet illetően, de ha minden jól megy, már idén év végén nekiállhatnak a forgatásnak Ausztráliában George Millerék. Ez persze még szigorúan a pletyka szintjén van, és őszintén szólva nehéz is elképzelni.

Hirdetés

A Herald Sun írt erről, de egyelőre még nem kapott megerősítését:

A Mad Max előzményfilmjét Tom Hardy főszereplésével Broken Hill környékén kezdik el forgatni. Az előkészületeket lassan megteszik a multimilliomos, akciódús Warner Bros. francise-hoz, és ehhez Miller első választását, a Broken Hill Studios-t nézték ki, ahol év végén kezdődhet a forgatás. A forgatókönyv szerint ez a rész Furiosa háttértörténetére fog fókuszálni, akit az Oscar-díjas Charlize Theron alakít.

Ugyan A harag útja kritikai, akadémiai (6 Oscar-díj) és közönségsiker lett, de azt nem lehet mondani, hogy ott van a közelmúlt legnagyobb bevételű filmjei között, így meglepő ez a hirtelenség és a gyorsaság, amivel a stúdió, legalábbis a Herald Sun szerint előrukkolt. Plusz régebben több hír érkezett arról, hogy George Miller szeretne egy kis pihenőt tartani (és talán néhány kisebb projektet megrendezni) mielőtt visszatérne a posztapokaliptikus Ausztráliába. Ugyanakkor Charlize Theron kijelentette nem olyan régen, hogy készen áll ismét Furiosa bőrébe bújni egy újabb Mad Max filmben.

Majd meglátjuk, hogy mi lesz az alkotók és főként George Miller válasza erre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.