Hirdetés

Már dolgoznak a Mission: Impossible 6-on

|

Hirdetés

A franchise-ok korát éljük ez semmi kétség, és még idejében el kell gondolkozni a folytatásokon. A Mission: Impossible széria már 1996 óta boldogítja (hol jobban, hol kevésbé) a nagyérdeműt, és nagy valószínűséggel így lesz addig amíg Tom Cruise ki nem öregszik, vagy bele nem hal Ethan Hunt akciózásaiba. Az ötödik részt a Mission: Impossible - Titkos Nemzetet még be sem mutatták, de már megkezdődtek a hatodik rész előkészületei, amiben annyi mindenképpen bizonyos, hogy a produceri teendőket Cruise mellett David Ellison, Dana Goldberg és a harmadik rész rendezője, J.J. Abrams látja majd el. Az is erősen valószínűsíthető, hogy a hatodik rész is a csapatdinamikára helyezi majd a hangsúlyt. Míg az első három rész - de különösen a második és a harmadik - Ethan Huntot helyezte a középpontba, amiért ment is a klasszikus sorozat rajongóinak a részéről az anyázás, addig a Fantom Protokollal új irány vette kezdetét és a Jeremy Renner, Simon Pegg és Paula Patton alkotta csapat (közel) ugyanakkora hangsúlyt kapott, mint Cruise karaktere. Ez szemmel láthatóan így lesz a Titkos Nemzetben is, Patton helyett Rebecca Fergusonnal, valamint a régi bútordarab Ving Rhamesszel kiegészülve, és ezt kívánják követni a hatodik részben is. Mindenesetre az ötödik részre már nem kell olyan sokat várni, hiszen a Star Warstól való megfutamodásnak hála korábban, nálunk augusztus 6.-án indul az újabb lehetetlen küldetés, Christopher McQuarrie (Jack Reacher) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.