Hirdetés

Már dolgoznak a Szörnyecskék és a Kincsvadászok rebooton

|

Hirdetés

Abban a filmgyártási tempóban, amit ma Hollywood diktál, egyre kevesebb esély van arra, hogy egy filmklasszikus érintetlenül maradjon valahol a kedves emlékeink között. A remake-reboot-folytatás hármasának következő két áldozata minden jel szerint a Chris Columbus által írt Szörnyecskék és Kincsvadászok lehet. Még 2014. áprilisában volt szó arról, hogy a Warner Bros. stúdió elkezdte a rebootok munkálatait, de az azt követő hónapokban semmi hír nem érkezett róluk. 2015 elején Frank Marshall producer csak annyit jelentett be, hogy a Kincsvadászok 2 története még nincs meg, de már dolgoznak rajta. A Szörnyecskék kicsit előrébb jár, ugyanis 2015. áprilisában beszereztek neki egy írót Carl Ellsworth személyében ( Disturbia, Éjszakai járat). Viszont erről a projektről sem érkezett azóta nagyon sok hír, csak annyi bizonyos, hogy a két mű eredeti szerzője, Chris Columbus is ki fogja venni mindkét reboot elkészítéséből a részét. Elárulta, hogy nagyban dolgoznak mindkét filmen, csak nagyon lassú a procedúra.

Az, hogy én részt veszek a munkálatokban - mármint az új Szörnyecskékben és Kincsvadászokban - nem azt jelenti, hogy nélkülem nem tudnák megcsinálni. Én csak azért vagyok jelen, hogy megvédjem mindazt az értéket, amit az emberek szerettek ezek a filmekben és nem hagyom, hogy letérjenek a régi útjukról.
A Kincsvadászok rendezője, Richard Donner korábban beszélt arról, hogy az előkészület alatt lévő folytatás sztorija a első rész gyerekeire fog fókuszálni, ami arra enged következtetni, hogy visszatérhetnek a régi színészek. De Chris Columbus már nyíltan rebootot emleget, ebből pedig az következik, hogy új kalandokat, új hősöket és gonoszokat várhatunk. Ami a kis szörnyeket illeti, annyit lehet már tudni, hogy Columbus és Spielberg maradnak a produceri székben, viszont Joe Dante (az eredeti rendezője) nem kapja meg a direktori széket. Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: a vámpírvadász) producer szerint egy kijelentést sem lehet készpénznek venni, mert a procedúra még nagyon korai stádiumban van.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.