Hirdetés

Már forgatják a Hitchcock-filmet

|

Április 13-án kezdetét vették a Hitchcock-nak keresztelt film fő munkálatai. Az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho címet elvetették, mivel dokumentumfilmre asszociáltak volna a nézők.

Hirdetés

A korábbi cím árulkodó, Sacha Gervasi filmje a híres Psycho című thriller forgatása körüli eseményeket meséli el. A forgatókönyvet Stephen Rebello könyve alapján John McLaughlin írta, és mellette Ryan Murphy, Stephen Rebello és Sacha Gervasi is dolgozott még rajta. A főbb szerepekben Anthony Hopkins (Hitchcock), Helen Mirren (Hitchcock felesége, Alma), Scarlett Johansson (Janet Leigh), James DArcy (Anthony Perkins), Jessica Biel (Vera Miles), Michael Stuhlbarg (Lew Wasserman), Toni Colette (Hitchcock titkárnője, Penny), Michael Wincott (Ed Gein), Kurtwood Smith (Geoffrey Shurlock), Richard Portnow (Barney Balaban) és Danny Huston (Whitfield Cook) látható. A filmet világszerte a Fox fogja forgalmazni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.