Hirdetés

Már forog a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Hirdetés

Tegnap kezdetét vette a Legendás állatok és megfigyelésük forgatása az angliai Leavesden stúdióban. A J.K. Rowling Harry Potter könyvei nyomán készült mozi (melynek forgatókönyvét maga az írónő készítette) 70 évvel A bölcsek köve cselekménye előtt zajlik és az azonos című roxforti tankönyv írójának, Göethe Salamandernek a kalandjait követhetjük nyomon Amerikában. A főszereplőt A mindenség elméletéért Oscar-díjjal jutalmazott (A Jupiter-felemelkedéséért pedig jövő évi Arany Málna esélyes) Eddie Redmayne alakítja, mellette még feltűnik Katherine Waterston, mint Tina, Alison Studol, mint Tina húga, Queenie, Dan Fogel Salamander ellenlábasát, Jacobot alakítja, a leendő Flash, Ezra Miller Credence-t, a kétszeres Oscar-jelölt Samantha Morton pedig egy bizonyos Mary Lou-t. Az utolsó pillanatban csatlakozott a stábhoz a legnagyobb név Colin Farrell személyében, aki a varázsló Graves-t alakítja majd. A filmet az utolsó négy Potter-mozihoz hasonlóan David Yates rendezi majd, producerként visszatér még a sorozatért korábban is felelős David Heyman (Gravitáció, Paddington), továbbá produceri feladatokat lát el a széria forgatókönyvírója, Steve Kloves (A csodálatos Pókember) és a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes-filmek, valamint Az U.N.C.L.E. embere író-producere, Lionel Wigram is Rowling mellett. Szintén visszatér még a korábbi részek Oscar-díjas látványtervezője, Stuart Craig (Az angol beteg, az 1998-as Bosszúállók), és ugyancsak Oscar-díjas jelmeztervezője, Colleen Atwood (Chicago, Egy gésa emlékiratai, Alice Csodaországban) is, vágója, Mark Day nemkülönben, a vizuális effektekért felelős Tim Burke-el (Gladiátor) együtt. Ilyen stábbal lehetetlenség, hogy ez a film ne sikerüljön jól, ami jövő év november 18.-án kerül a mozikba. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.