Hirdetés

Már hallgatható a dal, amit Lady Gaga a Top Gun: Maverickhez írt

|

A Hold My Hand sanszosan a slágerlisták élén fog tanyázni.

Hirdetés

Bár eleinte sokan félkomoly tréfának gondolták a folytatás bejelentését, május 26-án immár a magyar mozirajongók is megnézhetik majd a Top Gun: Mavericket. Az eredeti után bő harminchat esztendővel debütáló alkotás főszereplője ezúttal is a fenegyerek Pete "Maverick" Mitchellt megformáló Tom Cruise lesz.

Hirdetés

Hősünk az eltelt négy évtized dacára semmit sem változott. Öntörvényű őstehetségként kizárólag a repülésnek él, és gondosan elkerüli, hogy előléptessék, mert akkor soha többé nem hasíthatná a kék eget. Azonban miközben egy elképesztően veszélyes küldetésre készít fel pár növendéket, találkozik egykori bajtársa, Goose fiával, a Rooster hívójelű Bradley-vel (Miles Teller). A korábban gondtalan férfi körül felgyorsulnak az események, és a jelen kihívásai mellett a múlt fantomjaival is szembe kell, hogy nézzen.

Magától értetődik, hogy a premier közeledtével a marketinggépezet teljes fordulatszámon pörög. A kreatívok ezúttal Lady Gaga a produkcióhoz írt szerzeményével igyekeznek hangulatba hozni az érdeklődőket. A Hold My Hand magán viseli a művész jellegzetességeit. Igaz, a megszokott szintetizátorhasználat mellett egy gitárszóló is színesíti az összhatást.

Persze, rajta kívül mások is azon voltak, hogy a film alatt felcsendülő zenékkel fokozzák a hatást. Lorne Balfe (Terminátor: Genisys, Gemini Man) Harold Faltermeyer (Beverly Hills-i zsaru 1-2, Tango és Cash) és az Oscar-díjas Hans Zimmer (Az oroszlánkirály, A sötét lovag) is gyaníthatóan kitettek magukért. De biztosat csak a hónap végén tudhatunk majd.

Ti meg fogjátok tekinteni a Top Gun: Mavericket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.