Hirdetés

Már hivatalos, hogy visszatér az X-akták

|

Hirdetés

Tegnap még csak erős pletykaként kezeltük, ma már tény, hogy visszatér a képernyőkre David Duchovny és Gillian Anderson misztikus sorozata, az X-akták, a Fox ugyanis bejelentette, hogy tizenhárom évnyi szünet után újabb évadot kapunk. Bár nem két szezonra számíthatunk, ahogyan azt korábban híresztelték, de a rajongók bizonyára így is elégedettek lesznek: a Fox hivatalosan is megerősítette, hogy Mulder és Scully egy hatrészes minisorozat erejéig visszatérnek az X-akták atyjával, Chris Carterrel a fedélzeten. Arról nem érkezett információ, hogy mikor rajtolhat el a miniszéria, de ha minden jól megy, akkor a forgatás a nyáron kezdődhet. A sajtóközlemény a következőképpen hangzik (a GameStar fordításában):

„Kevés tévésorozat tudhat magáénak olyan eltökélt rajongókat, mint az X-akták, és mérhetetlenül boldogak vagyunk, hogy elhozatjuk nekik Mulder és Scully kalandjainak következő fejezetét, amire oly régóta vártak”
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.