Hirdetés

Már idén foroghat a The Defenders

|

Hirdetés

Az ugyan enyhe szomorúsággal tölthet el bennünket, hogy Daredevil nem fog bratyizni a Bosszúállókkal a nagy vásznon, azért nagyon keseregni nem kell: a The Defenders-ben majd lesz partnere Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist személyében és együtt, közös erővel tisztíthatják majd meg az utcákat a szeméttől. Tekintve azonban, hogy egyelőre még sem Luke Cage, sem pedig Iron Fist nincsen dobozban, nem nagyon volt szó arról, hogy mikor is jön a The Defenders - egészen mostanáig. A Daredevil címszereplője, Charlie Cox ugyanis a napokban beszélt erről a projektről:

Amit tudunk az az, hogy az év végére már a The Defenders-en fogunk dolgozni, aminek természetesen Daredevil is részese lesz. Fogalmam nincs azonban, hogy mi lesz a cselekmény. Nagyon izgatott vagyok, hogy kombinálják ezt a világot...érdekes lesz látni, hogy tónust illetően hogy lesznek ezek a sorozatok összehozva.
Sok információval tehát maga Cox sem rendelkezik, de legalább annyit már tudunk, hogy itt van a nyakunkon a négy hőst egy kalap alá söprő széria. A színész a Daredevil folytatásáról is ejtett pár szót, de érdemi információt nem tudott mondani, és ami azt illeti, abban sem biztos, hogy lesz harmadik szezon, vagy majd a The Defenders-re tartogatják a karakter következő nagyobb sztoriját.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.