Hirdetés

Már írják a John Carter folytatását

|

A Disney rengeteg pénzt ölt már bele a március nyolcadikán 3D-ben debütáló John Carter című sci-fibe, remélhetőleg meg is térül nekik a dolog és Andrew Stanton rendező folytathatja.

Hirdetés

A Disney olyannyira bízik a John Carter sikerében, hogy Andrew Stanton rendező és Michael Chabon forgatókönyvíró már neki is látott a folytatás szkriptjének kipofozásához. Az úriemberek elővették Edgar Rice Burroughs regénysorozatának második részét és épp azon törik a fejüket, hogyan folytassák a sztorit. Természetesen minden spekuláció a John Carter pénztáraknál való teljesítésétől függ, ha dől a projekt és nem hozza a várt összeget, fejek fognak hullani és nem hogy folytatás nem lesz, de reboot sem pár év múlva. A március nyolcadikán érkező produktum szereplőgárdája mindenesetre elég impozáns, ott tisztelhetjük a főszereplőt megszemélyesítő Taylor Kitsch mellett a következő neves színészeket is: Willem Dafoe, Thomas Haden Church, Ciarán Hinds, Mark Strong, Dominic West, James Purefoy, Bryan Cranston és Lynn Collins.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.