Hirdetés

Már írják a következő Bond-film forgatókönyvét

|

A lenyűgöző Skyfall kiadása után nem pihenhet még James Bond sem, hiszen a Sony Pictures cseppet sem teketóriázva berendelte a következő rész forgatókönyvét.

Hirdetés

A The Daily Mail jelentése alapján a Sony berendelte a Bond 24 munkacímen futó, következő James Bond film forgatókönyvét, amelyet az a John Logan (Gladiátor) körmölhet, aki a Skyfall szkriptjét is újraírta Neal Purvis és Robert Wade munkája után. Jó hír, hogy a Bond 24 forgatókönyvét már ő maga egyedül veti majd papírra, a stúdió ugyanis bízik benne és rendkívül meg van elégedve a munkájával. A soron következő James Bond filmet 2014 őszén tervezi a Sony moziba küldeni, tehát jóval kevesebbet kell rá várnunk, mint a Quantum csendje és Skyfall között eltelt idő. Ami a szereplőket illeti, Daniel Craig biztosan visszatér a főszerepben, de azt beszélik, hogy Naomie Harris, Ben Whishaw és Ralph Fiennes is újra aláírhat egy filmre. Hogy Sam Mendes visszacsücsül-e a rendezői székbe, arról nincsenek információink, de meglepődnénk, ha nem tenné. Örömmel várjuk a fejleményeket, addig is, olvassátok el 95%-os Skyfall kritikánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.