Hirdetés

Már írják a Menekülés New Yorkból remake-et

|

Hirdetés

A 20th Century Fox egy ideje már próbálkozik a John Carpenter nevével fémjelzett, 1981-es kultklasszikus sci-fi, a Menekülés New Yorkból (Escape from New York) feltámasztásával, azonban mindeddig sikertelenül. Most viszont leigazoltak egy tehetséges forgatókönyvírót a projekthez, aki nem más, mint a BBC Luther című sorozatának atyja, Neil Cross. Cross állítólag azt a feladatot kapta a kiadótól, hogy olyan szkriptet írjon, amely összehasonlítható a szintén a 20th Century Foxnál lévő Majmok bolygója franchise-zal, azaz kb. azt várják, hogy elindítson egy újabb fejőstehenet hasonló stílusban, mivel a stúdiónál kiemelt státuszban van a film. A Menekülés New Yorkból szintén egy posztpokaliptikus jövőben játszódik, csakhogy ebben nem a majmok, hanem Snake Plissken (az eredetiben Kurt Russell), egy volt kommandós és elítélt a főszereplő, akinek a fallal körülvett börtönszigetté alakított Manhattan területéről kell kimentenie az ide lezuhant amerikai elnököt, cserébe a szabadságáért. A Menekülés New Yorkból remake-et egyébként Carpenter is támogatja, méghozzá executive producerként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.