Hirdetés

Már írják a Mission: Impossible 5 forgatókönyvét

|

Nem sokat teketóriáztak az illetékesek és már készül a Mission: Impossible ötödik részéhez a szkript, amit nem más ír, mint a Vasember 3 és a Tűzgyűrű történetének szerzője.

Hirdetés

Tom Cruise ötödszörre is aláírt a Mission: Impossible sorozatra, nem igazán lenne jó üzletember, ha kihagyna ilyen lehetőséget. Arról nincsenek információink, hogy Jeremy Renner visszatér-e, de azt már tudjuk, hogy gőzerővel készül a Mission: Impossible 5 forgatókönyve, amit nem más ír, mint Drew Pearce, a Vasember 3 és a Tűzgyűrű szkriptjeinek szerzője. A forgatás állítólag idén ősszel kezdődhet, rögtön, miután Cruise befejezi a The Man From U.N.C.L.E. című film munkálatait. Mivel Christopher McQuarrie igen bedobta magát a stúdiónál és a színésszel is összehaverkodtak a Jack Reacher folytatásán, azt beszélik, hogy ő rendezheti az ötödik epizódot, de ez egyelőre pletykaként állja csak meg a helyét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.