Hirdetés

Már írják a Terminátor 5 forgatókönyvét

|

Bár korábban erősen kételkedtünk benne, mégis alakul a Terminátor 5 sorsa, hiszen a kiadónak sikerült találnia két tehetséges forgatókönyvírót, akik még okozhatnak nekünk meglepetéseket a sztoriban.

Hirdetés

Az Annapurna Films fejese, Megan Allison birtokolja a Terminátor jogokat és érthető okokból szeretné összehozni azt a bizonyos ötödik Terminátor epizódt, amiben benne van az a potenciál, hogy kasszát robbanthat. Korábban Justin Lin (Halálos Iramban 3, 4,5) került szóba a rendezést illetően, majd a pletykák alapján a Hegylakó remake miatt kihátrált a tervezetből. A koncepcióhoz még maga James Cameron is nyújt tanácsokat, valamint azt már tudjuk, hogy Arnold Schwarzenegger mindenképpen benne lesz a Terminátor 5-ben, de még nem tudni, milyen szerepben. S hogy kik tudhatják? A projekt két új írója, Patrick Lussier és Laeta Kalogridis, akik már neki is álltak a forgatókönyvnek. Lussier neve a Drakula részekből lehet ismerős, illetve ő rendezte és írta a Véres Valentin 3D-t, a Féktelen haragot, valamint a Halloween harmadik részét. Aki mindezek után esetleg kétségbe esett volna az ne tegye, hiszen Lussier mellett ott segédkezik még Laeta Kalogridis, aki többek között olyan szkripteket pakolt le elénk, mint az Éjszakai őrség, a Nagy Sándor, a hódító és a Viharsziget, de producer volt például az Avatar-ban is, ráadásul ő írja majd James Cameron számára a Battle Angel szövegkönyvét. Alakul a molekula?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.