Hirdetés

Már írják az Ikrek folytatását

|

Arnold Schwarzenegger nem csupán az akció stílust szeretné bővíteni, de újra belekóstolna a vígjáték, illetve családi film kategóriába is, hiszen folytatódhat az 1988-as Ikrek.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito is visszatér az Ikrek folytatásában, ami a Két tűz között második részével ellentétben már biztosan megvalósul, mivel a Universal felbérelt két írót, Josh Gad-ot és Ryan Dixon-t, hogy körmöljék le a Triplets névre hallgató vígjáték forgatókönyvét. A sztoriról mit sem tudunk, de az már biztos, hogy a fenti képen is látható Eddie Murphy-t beszélték korábban a harmadik ikernek. Várós vagy inkább nevetséges?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.