Hirdetés

Már jövőre foroghat a Sötét ötven árnyalata

|

Hirdetés

Addig kell ütni a vasat amíg... tartja a mondás és valószínűleg így van ezzel a Universal Pictures is, ugyanis bár csak egy hónapja mutatták be a Szürke ötven árnyalatát, máris beütemezték a folytatás, a Sötét ötven árnyalata forgatását és már egy dátumot is belőttek hozzá! A nemrég bemutatott film a 40 milliós költségvetéséből több mint 550 milliót kaszált eddig, tehát érthető, hogy a kiadó miért szeretné mielőbb a mozikban tudni a folytatást. A hírek szerint azonban a Szürke ötven árnyalata rendezőnője, Sam Taylor-Johnson nem fog visszatérni, mivel a pletykák szerint sűrűn összekapott a könyvtrilógia kiállhatatlan személyiségű írónőjével, E.L. James-szel - ugyanez vonatkozik a forgatókönyvíróra, Kelly Marcelre is. Utóbbi szerepét maga E.L. James veheti át, de egyelőre nem tudni, hogy ki fogja rendezni a Sötét ötven árnyalatát. Egy viszont biztos: a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan visszatérnek és sokkal magasabb gázsit kapnak (állítólag plusz 250 ezer dollár fejenként, illetve box office bónuszok). Természetesen a szerződésük a harmadik filmre, a Szabadság ötven árnyalatára is érvényes. A Sötét ötven árnyalata kamerái várhatóan 2016 elején forognak majd, a premiert pedig 2017-ben ejthetik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.