Hirdetés

Már készítik a Tron 3 forgatókönyvét!

|

A Disney berendelte a Tron harmadik epizódját is, annak ellenére, hogy az Örökség igen lassan szedte össze magát a pénztáraknál, de legalább összeszedte így jöhet a trilógiává bővítés.

Hirdetés

A Disney megbízásából Adam Horowitz és Edward Kitsis helyett David DiGilio jegyzi majd a Tron 3 forgatókönyvét, előbbi párost elszólította más munka, így kiestek a szórásból. DiGilio írta a 2006-os Kutyahideg és a 2007-es Traveler sorozat könyveit is, talán megbírkózik ezzel a nemes és nyilván jól jövedelmező feladattal is. Arról nem szól a fáma, hogy Joseph Kosinski visszatér-e a direktori teendőkhöz, de a három főszereplő közül (Bridges, Hedlung, Wilde) Garrett Hedlund és Olivia Wilde biztosan jelen lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.