Hirdetés

Már készül a Bad Boys 3 és a Beverly Hills-i zsaru 4

|

Jerry Bruckheimer producer nyilatkozott és elárult pár új részletet a Bad Boys 3-ról, illetve a Beverly Hills-i zsaru 4-ről is.

Hirdetés

Jerry Bruckheimer pályafutásának két legszebb sikere a Bad Boys és a Beverly Hills-i zsaru volt, amelyek folytatása csak nem akar elkészülni, hiszen már évek óta pletykálják őket, ám most a producer tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, hogy melyik projekt hol tart. Bár a CBS megpróbált készíteni egy Beverly Hills-i zsaru sorozatot az év elején, a nézők nem kértek belőle, ezért a Paramount a negyedik fejezet elkészítésén ügyködik, hátha azzal betalál. Bruckheimer megerősítette, hogy ő fogja ellátni a negyedik rész produceri feladatait, tehát már biztosan lesz valami a dologból, csak az kérdéses, hogy mikor. Eddie Murphy egyértelműen támogatja a dolgot, ráadásul már két forgatókönyvírót is sikerült szerezni Josh Applebaum és Andre Nemes (Mission: Impossible - Ghost Protocol) személyében. Az is kiderült továbbá, hogy Bruckheimer részt vesz a Bad Boys 3 szkriptjének elkészítésében is, ami azt jelentheti, hogy Michael Bay a kissé hasonló stílusú Pain & Gain sikerét látva harmadszorra is visszatérhet dirigálni a rosszfiúknak. Korábban egyébként Martin Lawrence és Will Smith is jelezte, hogy benne lennének a dologban. Várjuk a fejleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.