Hirdetés

Már készül a Godzilla folytatása

|

Az új Godzilla film sikerére való tekintettel, a stúdió máris a folytatáson dolgozik.

Hirdetés

A 93,2 milliós hétvége után a Warner Bros. és a Legendary Pictures bejelentette, hogy dolgoznak a folytatáson. Azt még nem tudjuk, hogy Gareth Edwards visszatér-e a rendezői székbe, de korábban már mesélt arról, hogy milyen irányba vinne egy esetleges második filmet. Továbbá az sem derült még ki, hogy a két írót, Max Borensteint és Dave Callahamet, alkalmazzák-e a folytatás során. További kételyeket vet fel a film főszereplőinek kiléte, ugyanis arról sem számoltak még be, hogy Aaron Taylor-JohnsonKen WatanabeBryan Cranston vagy Elizabeth Olsen közül bárki is visszatérne. Természetesen a fennt említett kérdésekre idővel választ kapunk, a bejelentés lényege most az, hogy biztosra vehetjük Godzi második eljövetelét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.