Hirdetés

Már készül a Repcsik folytatása, a Planes: Fire & Rescue

|

A Verdák nyomvonalát követve készült a Repcsik, amely alig tette be a lábát a mozikba, a Disney máris berendelte a folytatást és igen jól tette, hiszen a kicsik oda voltak a meséért.

Hirdetés

A D23 Expo alatt érkezett a Repcsik folytatásának első koncepcióképe, a Planes: Fire & Rescue (magyar címnek esetleg Tűzoltó Repcsik?) történetében egy merész tűzoltó repülőgépekből álló elit csapatot láthatunk, akik arra tették fel életüket, hogy megvédjék a Peak Nemzeti Parkot egy tomboló futótűztől. A világhírű versenyző, Dusty (hangja: Dane Cook) egyesíti erejét a veterán tűzoltóval, Blade Ranger-rel és csapatával, hogy együtt egy rettenthetetlen csapatban harcoljanak a hatalmas tűzvész ellen és végül Dusty is megtanulja, hogy mit jelent hősnek lenni. A Disney tervei szerint a Repcsik folytatása 2014. július 18-án jelenik meg, a fiatal korosztály legnagyobb örömére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.