Hirdetés

Már készül az ötödik Bourne mozi

|

A Universal továbbra is elemében van és a rebootok után most egy folytatásról rántották le a leplet, ugyanis a legújabb hírek szerint már írják az ötödik Bourne film forgatókönyvét.

Hirdetés

A legutóbbi Bourne mozi, A Bourne-hagyaték főszereplője Aaron Cross volt, akit Jeremy Renner alakíthatott, noha a bevételek alapján erre nem voltak annyiar vevők a nézők, mint a Matt Damon nevével fémjelzett korábbi epizódokra, már a bemutató után a folytatásról pletykáltak. Hallhattunk arról is szóbeszédet, hogy akár Matt Damon is visszatérhet egy cameo vagy mellékszerep erejéig, ezt azonban azóta sem erősítették meg. Most viszont kiderült, hogy a Universal stúdió nagyon is számít a Bourne franchise-ra, ugyanis az ötödik fejezet forgatókönyvét már javában formálgatja Anthony Peckham (Sherlock Holmes, Invictus) és az első infók szerint ismét Aaron Cross lesz a főhős, ergó Renner is visszatér. Várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.