Hirdetés

Már magyarul is megnézhetitek a The Batman hivatalos előzetesét

|

"Az nem csak hív... figyelmeztet."

Hirdetés

Habár az idei DC FanDome mindent egybevéve kevésbé volt emlékezetes, mint a tavalyi, azonban a The Batman teljes előzetese finoman fogalmazva is felrobbantotta az internetet, amivel Matt Reeves rendezése ismét megerősítette a pozícióját a következő év legvártabb filmjei között. A második kedvcsináló eddig csak eredeti nyelven volt látható, nemrég azonban a magyar szinkronos verzió is befutott, amit alább tudtok megtekinteni.

Hirdetés

A The Batman egy, a DC Moziverzumtól elszeparált világban játszódik majd, méghozzá a korábbi megközelítésekhez képest egy jóval földhözragadtabb, zöldfülűbb címszereplővel, aki első évében még épp csak nemrég kezdte meg pályafutását Gotham védelmezőjeként. Robert Pattinson karakterénél kiemelt szerepet kap a detektív tehetsége, hiszen a történet centrumában a Rébusz utáni nyomozás áll, az ígéretek szerint egy kifejezetten noiros és thrilleres körítésben.

Most pedig következzen az előzetes magyar változata:

A The Batman hazai premierje 2022. március 3-ra van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.