Hirdetés

Már másolják a Csatahajót

|

Beperelte a Universal stúdió a Global Asylum nevű filmes céget, mivel szerinte a Csatahajó (Battleship) című szuperprodukció farvizein akar révbe evickélni a maga American Battleship című filmjével.

Hirdetés

A nálunk már nagy sikerrel vetített, de Amerikában még nem látható Csatahajó arról szól, hogy egy hadihajóraj felveszi a küzdelmet az emberiségre törő gonosz földönkívüliekkel, az American Battleship viszont azzal áll elő, hogy egy hadihajóraj felveszi a küzdelmet az emberiségre törő gonosz földönkívüliekkel. A Global Asylum kifejezetten abból él, hogy hollywoodi megaprodukciók ócska utánzatait adja ki DVD-n, azt kihasználva, hogy az álomgyár százmilliókat költ a nagyobb filmek marketingjére, és ezzel az ő gagyi termékeit is „megtámogatja”. A GA filmjei nem csak az igénytelenebb nézőket célozzák meg, hanem azokat is, akik szeretik az elképesztően dilettáns produkciókat, mert ezeken is nagyon jól lehet szórakozni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.