Hirdetés

Már megint bajban van A Holló remake

|

Hirdetés

Legutoljára akkor adtunk hírt A Holló remake-ről, amikor Luke Evans helyére (aki megunta az egy helyben való toporgást) Jack Huston érkezett és a rendező (Colin Hardy) alig várta, hogy elkezdjék a munkálatokat. Ez volt márciusban, akkor ígérgették, hogy pár hónap és kezdenek forgatni. Mostanra annyira elkeserítővé vált a helyzet, hogy nem csak Huston hagyta ott a projektet, időpont egyeztetési problémák miatt, de az eddig nagyon lelkes Hardy is lelépett kreatív okokra hivatkozva. Nagyon úgy tűnik, hogy mindenki igyekszik elhagyni a süllyedő hajót. Ha ez még nem lenne elég, a jogtulajdonos, a Relativity Media lassan, de biztosan közelít a csőd felé. (Lehet már ott is van, maximum még nem jelentették be.) A szerződés, amit még 2010-ben írtak alá Edward R. Pressmannal, nagyjából érvényét vesztette, így a jogok visszaszállnak Pressmanhoz. Eredetileg három évvel a szerződés aláírása után meg kellett volna kezdeni a forgatást, ez a harátridő 18 hónappal ezelőtt lejárt. A jelenlegi állás szerint a stúdió nagy eséllyel még a minimálisan meghatározott költségvetést sem tudja biztosítani (még mindig hiányzik 10-12 millió dollár). Pressman nem csak ezért aggódik, hanem azért is, mert a csődeljárás során olyanokhoz kerülhetnek a megfilmesítési jogok, akik nem biztos, hogy képesek lesznek eleget tenni az általa előírt feltételeknek. A baj ott van, hogy a Relativity nézőpontja szerint ők mindent megtesznek azért, hogy a film elkészülhessen, csak "szokatlanul sok hátráltató tényező" akadályozza őket, és mellesleg A Holló jogokat tartják a legértékesebb vagyonuknak, ami képes kihúzni őket a gödörből. Több stúdió is kifejezte már érdeklődését a jogokért, de a Relativity foggal-körömmel küzd a "legnagyobb jelenleg is folyamatban" lévő projektjükhöz. Már voltak egyezkedések az eladással kapcsolatban, de ez csak akkor fog megtörténni a producerek szerint, ha a vevő biztosítja őket arról, hogy minden az ő terveik szerint lesz elkészítve és finanszírozva, amibe érthetően senki nem szeretne belemenni. A Holló továbbra is folyamatban van...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.