Hirdetés

Már most elképesztő a 2015-ös év mozis felhozatala

|

Egészen egyszerűen a gatyánkat is ott fogjuk hagyni 2015-ben a mozikban, legalábbis a SlashFilm összeállítása alapján az utóbbi évek legkeményebb felhozatalára számíthatnak a mozinézők.

Hirdetés

Fantasztikus Négyes reboot, Star Wars VII, Terminátor 5, Bosszúállók 2, Jurassic Park 4, a Batman vs. Superman... csak pár cím azokból a blockbusterekből, amelyek mozikba kerülnek 2015-ben és ez még koránt sem a teljes felhozatal, hiszen a levegőben lógnak még olyan projektek is, mint az Avatar 2, a Prometheus 2, a Mission: Impossible V, a Hófehér és a vadász 2 vagy a The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun. Mit gondoltok, végünk lesz? Ti melyik filmeket várjátok a leginkább?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.