Hirdetés

Már most rekordot döntött itthon a Star Wars: Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Hatalmas a felhajtás a következő Star Wars film, Az ébredő Erő körül, elvégre már a legfrissebb előzetest (alant látható) is szétcincálták a rajongók, nem beszélve a mozik szervereiről, akik nem voltak felkészülve arra, hogy ekkora tömeg fogja őket megrohamozni a jegyelővétel kapcsán. Pedig a hetedik Star Wars mozira olyan sokan fizették már be magukat, hogy az minden várakozást felülmúlt. Íme a hazai forgalmazó, a Fórum Hungary közleménye: "A nemzetközi jegyelővétellel egy időben hétfő reggel  Magyarországon is elindult a mozijegyek értékesítése, mely korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból. Olyan jegyeladási  rekord született két nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: eddig 42 235 jegyet vásároltak meg elővételben a Star Wars: Az ébredő Erő filmre, és ez a szám folyamatosan növekszik. " https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án 0.01 perckor látható először a magyarországi mozik műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.