Hirdetés

Már nyáron foroghat a Zombieland 2?

|

Aki lélegzetvisszafojtva várja, hogy folytatódjon a Zombieland, az vegyen egy nagy levegőt, mert valószínűleg megvalósulhat a dolog, de még várni kell rá.

Hirdetés

Nem igazán érkeznek a hírek a Zombieland folytatásával kapcsolatban, de mióta közönségsiker lett 2009-ben, a fanok töretlenül próbálják kideríteni a hogyantovábbot.

Hirdetés

Nem is olyan régen a Sony Pictures közzé tette a film logóját, elhintve ezzel, hogy a folytatás már a tervezőasztalon pihen. Fel is röppent a pletyka, hogy idén nyáron akár el is kezdhetik forgatni. Bár a Sony még nem erősítette meg, a füles szerint augusztusra van kitűzve a forgatási dátum, a helyszín pedig Atlanta. Ugyanúgy nincs megerősítve az sem, hogy kik alkotják majd a stábot.

Valószínűleg visszatér a négy főhős,  Jesse Eisenberg (Columbus), Woody Harrelson (Tallahassee), Emma Stone (Wichita), Abigail Breslin (Little Rock), és remélhetőleg jönnek új karakterek is. 2010 óta nem érkezett hír az írókról, így elképzelhető, hogy még mindig Rhett Reese és Paul Wernick felelnek a forgatókönyvért, akik legutóbb a Deadpool-lal értek el sikereket. Arról sincs tudomásunk, hogy az első rész rendezője, Ruben Fleischer visszatér-e annak ellenére, hogy 2014-ben még ezt nyilatkozták. Ha tényleg beindul nyárra a projekt, akkor lassan több infóra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.