Hirdetés

Már tervben a Machete folytatása

|

Robert Rodriguez és Danny Trejo még alig adták ki az újabb grindhouse őrületnek számító filmjüket, máris felröppent egy második rész gondolata, sőt!

Hirdetés

Danny Trejo állítólag megkérdezte a rendezőt, hogy mikor kezdhetik a forgatást, hogy áll a forgatókönyv, erre Rodriguez azt válaszolta, hogy már készen is van, szóval gyorsan nekiállhatnak. Rodriguez azt is elárulta a Machete premierjén, hogy szívesen összehozná a Machete Kills és a Machete Kills Again című filmeket, ráadásul még egy Machete in Space nevű epizódot is említett, amit jelenleg nem tudunk hova tenni. De nála sosem lehet tudni... Lehetséges, hogy már jövőre Machete 2-t kapunk kézhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.