Hirdetés

Már tervezik a Suicide Squad folytatását?

|

Hirdetés

Az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) még mozikba sem került, de a Warner Bros. már felkészült az elsöprő sikerre, ami jelenleg elég valószínűnek tűnik, tekintve a hatalmas hype-ot. A stúdiónál megtették az első lépéseket egy lehetséges második részhez, amihez nem csak Will Smith-t (Deadshoot), hanem a rendezőt, David Ayert is visszavárják. Ayer már elkezdett dolgozni egy fantasy-n, ami egyben egy rendőr dráma is lenne. Will Smith és Joel Edgerton lesz a főszereplő, és ennek a filmnek még ősszel el kell készülnie, hogy a rendezőnek legyen ideje egy esetleges Suicide Squad folytatásra. Nem tudni, hogy valóban kasszarobbantó sikerre számítanak a Warnernél, vagy csak tényleg minden lehetőségre felkészülnek, de senki nem számít hatalmas buktára, még akkor sem, ha a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala esetleg nem úgy teljesít, ahogy az elvárható lenne tőle. Az Öngyilkos osztag augusztus 5-én nyit a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.