Hirdetés

Már tölthető a DC hivatalos mobil applikációja

|

Hirdetés

A DC Entertainment és a Warner Bros. Entertainment bejelentették, hogy mától elérhetővé vált a legújabb applikációjuk, ami a DC All Access névre hallgat, és arra szolgál, hogy összehozza a DC Univerzum összes rajongóját, legyen szó a filmek, a videojátékok vagy a képregények kedvelőiről. Az alkalmazás azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis a felhasználók exkluzív hírekre és bejelentésekre is számíthatnak, továbbá nézhetik a külön ideszánt videós tartalmakat, közvetítéseket, szavazhatnak a DC karakterek körül felmerülő dilemmákban, sőt nyereményjátékokban is részt vehetnek. Ha pedig ez sem lenne elég, egyedi DC-s hangulatjelekkel is bővíthetik a repertoárjukat. A DC All Access pedig máris elérhető az Apple App Store®-jában és a Google Play-en.

A DC All Access egy olyan globális méretű alkalmazás, ami képes úgy összehozni a DC rajongókat a világ minden tájáról, mint ezelőtt még soha semmi. - mondta Sam Ades, a DC Entertainment Digitális Marketing részlegének alelnöke - Izgalmas időket él meg a DC az előttünk álló filmekkel, TV sorozatokkal, videojátékokkal, képregényekkel és minden egyébbel. Most végre a rajongók mindehhez könnyedén hozzáférhetnek ennek az interaktív applikációnak a segítségével.
A DC All Access elindulását megünnepelve, az alkalmazásban máris elérhetővé vált egy vadonatúj betekentő a hamarosan érkező Batman Superman ellen - Az igazság hajnalából, sőt egy exkluzív színfalak mögötti videót is megtekinthetnek azok, akik rendelkeznek az app-al. Ti kipróbáltátok már? https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=riayP1zMQ4A
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.