Hirdetés

Már tudjuk, hogy ki rendezi a Jurassic World folytatását

|

Hirdetés

Abban biztosak voltunk, hogy a Jurassic World folytatást fog kapni, hiszen a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjévé nőtte ki magát, ám a rendező személye eddig a pontig kétséges volt. A 2015-ös alkotást jegyző Colin Trevorrow visszatérését hamar kizárhattuk, hiszen ő fogja dirigálni a Star Wars IX. epizódját, viszont végre tudjuk, hogy ki lesz az utódja. A Jurassic World 2 rendezői székébe a spanyol származású J.A. Bayona ülhet, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Árvaház és A lehetetlen, amikért a Goya díjátadón kétszer is jutalmazták a rendezéséért. A hírt Trevorrow osztotta meg a világgal, amit később Frank Marshall producer is megerősített.

A folytatásról egyelőre nagyon keveset tudunk, de az első rész rendezője korábban arra utalt, hogy talán elhagyjuk a parkot. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard vélhetőleg visszatérnek a Jurassic World 2-ben, ami 2018. június 22-én érkezik majd a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.