Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor forgatják a Justice League: Part One-t

|

Hirdetés

Bár a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016. márciusában jön csak, a Warner Bros. máris a következő film, a Justice League: Part One forgatását szervezi. Persze előtte lesz ott még egy Wonder Woman is. A film producere, Charles Roven a Collidernek adott nyilatkozatában erősítette meg, hogy a Wonder Woman forgatása még ebben a hónapban elkezdődik az Egyesült Királyságban és Olaszországban, viszont a Justice League: Part One kameráinak bekapcsolására egészen 2016 elejéig várhatunk. Az Igazság Ligája mozi első fejezetének nagy részét szintén az Egyesült Királyságban veszik majd fel, aminek a jelenlegi tervek szerint 2016 első vagy második negyedévében kezdenek neki. A Wonder Woman filmet Patty Jenkins rendezi, amelyben Gal Gadot ismét a címszereplőt alakítja majd, mellette pedig ott lesz Chris Pine és Nichole Kidman is. A várható premier 2017. június 23.

batman-v-superman-ben-affleck-as-batman-gal-gadot-as-wonder-woman-henry-cavill-as-superman-batman-vs-superman-dawn-of-justice-what-s-go-jpeg-130157
A Justice League: Part One Zack Snyder rendezésében érkezik 2017. november 10-én, amelyben a következő csapatfelállásra számítunk: Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher). A Justice League: Part Two 2019. június 14-én jelenhet meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.