Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor jön a Kingsman 2

|

Hirdetés

Nem tudom, hogy a Kingsmant be kell-e mutatni bárkinek is, mert elég nagy hype övezte a nem túl komolyan vett kémkedést és a világmegmentést. Szerintük elég jó volt, de mások szerint is (imdb 7.8/Rottentomatoes 74%), csak Amerikában 128 milliót hozott a konyhára a 20th Century Foxnak, míg nemzetközileg további 285-öt. Az már régóta hivatalos, hogy lesz második rész, amit már áprilisban kezdenének is forgatni. Matthew Vaughn mindenképp visszatér (nem biztos, hogy rendezőként), már írja a forgatókönyvet, Mark Strong is megerősítette, hogy szívesen lenne megint Merlin. Természetesen Taron Egerton biztosan ott lesz, Colin Firth még kérdéses. A megjelenési dátumot 2017. június 16-ra tűzték ki, ahol egyelőre csak a Verdák 3. részével kéne "megküzdenie".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.