Hirdetés

Már tudjuk, ki lesz a Szellemirtók reboot gonosza

|

Hirdetés

A kém című film sikere után mindenki kíváncsi arra, hogy Paul Feig rendező mit hoz ki a Szellemirtók rebootból. Annyi már eddig is ismert volt, hogy női főszereplőkkel fog rohamozni a film, akiket Melissa McCarthy (A kém), Kristen Wiig (Paul), Leslie Jones (Saturday Night Live), valamint Kate McKinnon (Ted 2) fognak alakítani, illetve az is napvilágot látott, hogy maga Thor, azaz Chris Hemsworth fogja kisegíteni a lányokat a recepción. Most pedig már azt is tudjuk, hogy ki szolgál majd a film gonoszaként, Rowanként: Neil Casey-re esett a castingosok választása. Casey neve azoknak lehet igazán ismerős, akik jártasak a vígjáték sorozatokban. Idén a Kroll Show-ban és az Other Space-ben láthatták őt a TV-nézők, korábban pedig az Inside Amy Schumerben tette tiszteletét. [caption id="attachment_55756" align="alignnone" width="300"]

Neil Casey lesz a film gonosza
Neil Casey lesz a film gonosza[/caption] A főgonosz mellett sikerült New York polgármesterét is megtalálni a filmnek, akit nem más, mint Andy Garcia fog megszemélyesíteni. Garciát már nem kell bemutatni senkinek, hiszen olyan híres alkotásokban szerepelt, mint a Keresztapa 3 vagy az Ocean’s Twelve/Thirteen. Bár magát a sztorit egyelőre titokban őrzik Feigék, a legújabb pletykák szerint Wiig és McCarthy karakterei kerülnek majd a középpontba, akik közösen írnak egy könyvet, melyben kifejtik, hogy a szellemek valóban léteznek. Természetesen mindenki csak legyint rájuk egyet, és őrültnek titulálják őket, mígnem évekkel később New Yorkot megszállják a szellemek, mire a lányok csatlakoznak McKinnon és Jones szellemirtó párosához, hogy megmentsék a várost. A történet valódisága még megerősítésre vár, mindenesetre a szereplőgárdát és Feiget elnézve 2016 egyik legnagyobb meglepetése lehet a Szellemirtók reboot. Már csak azért kell szurkolni, hogy nehogy kihagyják a klasszikus Szellemirtók slágert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.