Hirdetés

Már tudjuk mikor érkezik Robert Zemeckis második világháborús kémdrámája

|

Hirdetés

A napokban volt 1 éve, hogy a mozikba került Brad Pitt kő kemény második világháborús drámája a Harag, szóval éppen aktualitását éli a hír, miszerint újra elmerül a műfajban egy nagyszerű csapattal karöltve. Pitt oldalán a franciák büszkesége, Marion Cotillard (Macbeth, Rozsda és csont) lesz látható az egyelőre még cím nélkül futó projektben, amely Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe trilógia) rendezésében készül majd el. A The Wrap értesülései szerint a végeredményt előreláthatólag 2016 november 23-án láthatjuk majd leghamarabb a mozikban.

fury-brad-pitt
Már csak a résztvevő nevek miatt is igencsak érdekesnek ígérkezik a projekt. Júniusi információk szerint Cotillard és Pitt bérgyilkosokat fognak alakítani, akik egymásba szeretnek egy német tisztre kiadott megbízatásuk ideje alatt. Nem sokkal később össze is házasodnak, ám de románcuk rövidesen véget is ér, miután Pitt karaktere rájön, hogy a nő akit elvett valójában egy kettős ügynök és megbízzák, hogy ölje meg újdonsült feleségét. A történet Steven Knight agyából pattant ki, bizonyára megihlette a szintén Pitt főszereplésével készült Mr. és Mrs. Smith. Knightnak egyébként olyan nagyszerű filmeket köszönhetünk, mint a Tom Hardy főszereplésével készült Locke vagy az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek. A megjelenési dátumot tekintve valószínűleg egészen felpörögnek majd az események a közeljövőben.
marion-cotillard-hd-wallpapers-cool-desktop-photos-widescreen
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.