Hirdetés

Most már tudjuk, mikor fog játszódni a Farkas harmadik része

|

Hirdetés

Enyhén szólva óriási a homály a készülgető, 2017 márciusában bemutatásra kerülő következő (Hugh Jackman Farkas-karrierjére pontot tevő) Farkas-mozi körül. Azt tudjuk, hogy Hugh Jackman mellett Patrick Stewart is visszatér X-Professzorként, ahogy azzal is tisztában vagyunk, hogy James Mangold ismét belecsücsül a rendezői székbe, így a 2013-as Farkas című mozi után duplázni fog az adamantiummal bélelt barátunk kalandjait illetően. A CinemaBlend-nek adott interjújában Simon Kinberg azonban újabb (apró, de annál jelentőségteljesebb) információmorzsát osztott meg a projekttel kapcsolatban. Egy ideje szállingóztak olyan pletykák a levegőben, hogy esetlegesen a Mark Millar által jegyzett Old Man Logan fog a legújabb film alapjául szolgálni, melyet most a producernek köszönhetően többé-kevésbé biztosra vehetünk. Kinberg ugyanis a következőképpen fogalmazott:

A Farkas-mozi a jövőben játszódik.
Habár önmagában véve ez az információ nem mond túl sokat, az Old Man Logan körüli híresztelések fényében már más a leányzó fekvése - többen egyértelmű utalásnak tűnik arra, hogy a sokak által kedvelt 8 részes történet kerül megfilmesítésre. Arra azonban lehet számítani, hogy ezzel csak még nagyobb katyvaszt okoznak az idővonalat illetően - katyvaszt, ami eddig is velejárója volt ennek a 2000 óta futó szériának. Hiszen míg a legelső, Singer-féle X-Men: A kívülállók egy közeli jövőben játszódott, ahogy a rákövetkező két epizód ennek a kontinuitása volt, addig az X-Men: Az elsők Az eljövendő múlt napjaival egyetemben enyhén szólva megkavarta a dolgokat. Bele se merek gondolni abba, hogy mekkora kupit fognak csinálni a nézők fejében azzal, hogy az Old Man Logan is a jövőben játszódik. Ezzel azonban egyelőre ne törődjünk, legyen az alkotók dolga, mindenesetre Kinberg igyekszik lassan de biztosan kibogozni a szálakat és összehozni a különböző idővonalakat:
Az az intenciónk, hogy elég évtizedet tudunk ugrándozni majd ahhoz, hogy előbb-utóbb egy szép napon összeérjenek a szálak.
Hát, jó ugrándozást. Addig is, sok sikert ahhoz, hogy Hugh Jackman-t így utoljára végre egy igazán klassz Farkas-filmben szerepeltessétek. Megérdemelné. Mondom ezt úgy, hogy a 2013-as film már közel járt hozzá.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.