Hirdetés

Már tudjuk, mikor láthatjuk moziban a Kincsemet

|

Minden idők egyik legdrágább magyar filmjének bemutatóját hosszas huzavona után sikerült kitűzni.

Hirdetés

Herendi Gábor Kincsem című kosztümös romantikus kalandfilmjéről már hallunk egy ideje - ám annak hírverését leszámítva, hogy mennyire sok pénzt elköltöttek rá és milyen profi módon, hollywoodi mércével is nagyszabású produkciónak szánják (megannyi statiszta, speciális effektusok használata), feltűnően keveset tudtunk például arról, hogy mégis mikor is kívánják megmutatni a nagyérdeműnek ezt a magyar csodát. Nos, a várakozásnak vége.

Hirdetés

A Kincsem bemutatójáig ugyan még fogunk párat aludni, de legalább már mindenki bevésheti naptárába, hogy március 16-án érdemes elmenni egy helyi filmszínházba és megvizslatni, mit ért a magyar filmszakma az alatt, hogy "grandiózus" és "impozáns látványvilág". A filmben olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint Nagy Ervin (aki egyben a főhős), Petrik Andrea (szerettük őt az Utóélet című filmben), Kovács Lehel (Aranyélet), Balsai Móni (Liza, a rókatündér), illetve Scherer Péter (Kapa-Pepe filmek egyik oszlopos tagja). 

A film hivatalos szinopszisa a következőképpen szól:

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodakanca. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. A versenypályákon elért siker nem elég méltó visszavágás: Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába.

Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Nos, a kérdés adott. Ti, Kedves Olvasók várjátok-e Herendi Gábor alkotását és ha igen, mennyire? És ha nem, miért nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.