Hirdetés

Maradhatott volna Andrew Garfield a Pókember?

|

Hirdetés

Már senkinek nem új hír, hogy a Sony lemondott Pókemberről a Disney javára, akik azonnal találtak egy új színészt Tom Holland személyében, hogy beléphessen a Marvel Filmes Univerzumába. Korábban azonban már Andrew Garfield is pedzegette, hogy össze kéne fogni a Disney-vel és a Marvel is megszerette volna tartani őt, ezeket főleg a kiszivárgott Sony-s e-mailezésből tudjuk, de akkor ugye még tervben volt egy harmadik Csodálatos Pókember mozi. Garfield erről nyilatkozott:

Igazából elkezdtem együtt ötletelni Alex Kurtzmannal, aki elvileg a film írója lett volna. Arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha az alapoknál kezdenénk, ha visszatérnék oda, ahol Petert hagytuk és mindezek után hol szeretnék őt látni a jövőben és mi lenne logikus lépés. Hogyan építkeznénk arra a mély és kétségbeesett szituációra, amiben hagytuk Gwen halálakor? Szóval, igen, igazán kemény helyekre juthattunk volna el és izgatott voltam, hogy felfedezhetem és részese lehetek egy ilyen szinten.
Összességében azonban úgy tűnik, a Marvelnél nem gondolták komolyan, hogy Garfieldet megtartják vagy esetleg folytatnák a Csodálatos Pókember szálat.
Nem. Őszintén... ez az egész csiki-csuki, ami történt inkább egy üzleti megbeszélés, amiről ha nem muszáj inkább nem szeretnék nyilvánosan beszélni a sajtóval. De annyit elmondhatok, hogy örömel fogok beülni egy Marveles Pókember filmre.
Valószínűleg nem éppen békésen zajlottak ezek a tárgyalások és nehéz nem együtt érezni a színésszel, ő nem tehet róla, hogy a Disney-nek más tervei vannak, a Sonynak meg nem ment a dolog. Garfield azonban nem haragszik a történtek miatt.
Nagyon, nagyon hálás vagyok az egész utazásért. Már a kezdetek kezdetén kampányoltam azért, hogy álljunk össze a Marvellel, szóval örülök, hogy végre összejött.
Furcsa lesz ilyen rövid időben belül a haramadik Peter Parkert a mozikban látni, de lehet így mindenki jobban járt. Mondjuk én szívesebben láttam volna a sokkal tapasztaltabb (és szimpatikusabb) Garfieldet az MFU-ben, ti hogy vagytok vele?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.